Ψυχολόγος – Λογοθεραπεύτρια

arxontiΣπούδασε  στο Τμήμα Ψυχολογίας, του Πάντειου Πανεπιστημίου  Αθηνών, από το οποίο απέκτησε πτυχίο Ψυχολόγου. Συνέχισε και τελείωσε τις μεταπτυχιακές της σπουδές στην Ανθρώπινη Επικοινωνία (MSc Degree in Human Communication) και στη Λογοθεραπεία (MSc Degree in Speech and Language Sciences), στο Πανεπιστήμιο του Λονδίνου (University College London).

Εργάστηκε  ιδιωτικά ως εξωτερικός συνεργάτης στην ιδιωτική εκπαίδευση, με έμφαση στην συμβουλευτική παιδιών – προσχολικής και σχολικής ηλικίας -εφήβων και γονέων και την αξιολόγηση και κατάρτιση θεραπευτικών προγραμμάτων για παιδιά και εφήβους με δυσκολίες λόγου, ομιλίας και φωνής.

Επίσης εργάστηκε σε ιδιωτικά Κέντρα διάγνωσης και αποκατάστασης παιδιών με μαθησιακές διαταραχές, στα οποία απέκτησε σημαντική εμπειρία.

Έχει πλούσια συμμετοχή σε Ερευνητικά προγράμματα και Συνέδρια με Ανακοινώσεις αναφορικά με τις Μαθησιακές Δυσκολίες, την Ειδική Γλωσσική Διαταραχή και το σύνδρομο Williams. Μετείχε, επίσης,  σε δημοσιεύσεις άρθρων σχετικών με τον λόγο (προφορικό/γραπτό).

Διατηρεί ιδιωτικό Κέντρο Λογοθεραπείας στην  Ηλιούπολη.

Επικοινωνία:

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε.