Ψυχολόγος

Κατερίνα ΑυλωνίτηΓεννήθηκε στην Αθήνα. Σπούδασε στο Τμήμα Ψυχολογίας του Πάντειου Πανεπιστημίου Αττικής, από το οποίο απέκτησε πτυχίο Ψυχολόγου. Στη συνέχεια μετεκπαιδεύτηκε στη Συμβουλευτική Ψυχολογία του Προγράμματος Thace, που ανήκει σε μεγάλο Εκπαιδευτικό Όμιλο. Παρακολούθησε, επίσης, Προγράμματα Συμβουλευτικής και ειδικεύτηκε στην «Εκπαίδευση Συντονιστών Σχολών Γονέων», που διοργάνωση ο «Σύνδεσμος Σχολών Γονέων».

Εκπαιδεύτηκε σε Σεμινάριο μακράς διάρκειας στη Διάγνωση και Αποκατάσταση παιδιών με μαθησιακές δυσκολίες – δυσλεξία και ασχολήθηκε με παιδιά με μαθησιακές διαταραχές παρεμβαίνοντας εκπαιδευτικά και στηρίζοντάς τα ψυχολογικά παρέχοντας ταυτόχρονα και Συμβουλευτική στους γονείς.

Έχει πλουσιότατο έργο στην κοινωνική προσφορά. Εργάστηκε στην οργάνωση «ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ», όπου επί μια τριετία ήταν επιφορτισμένη στην παρακολούθηση περιστατικών στον ξενώνα αστέγων «Ανακούφιση» και στη γραμμή «Έκτακτης Ανάγκης». Στη γραμμή αυτή πρόσφερε άμεση βοήθεια και ψυχολογική στήριξη σε καθημερινή βάση προς άτομα με παντοειδείς ανάγκες κοινωνικής περίθαλψης.

Σήμερα συνεχίζει την κοινωνική της προσφορά στην μη κυβερνητική οργάνωση «Αποστολή», που έχει ιδρύσει και εποπτεύει η Eκκλησία, προσφέροντας καθημερινά βοήθεια και ψυχολογική στήριξη σε άτομα, που τις χρειάζονται.

Επικοινωνία:

E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε.