Ψυχολόγος, MBPsS

Γεωργακοπούλου ΕύηΓεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα. Εργάστηκε επί μία δεκαετία και επανήλθε σε σπουδές στο επίπεδο τριτοβάθμιας εκπαίδευσης. Σπούδασε και ολοκλήρωσε τις σπουδές της στο Τμήμα Ψυχολογίας του Thames Valley University (BSc Hons) στο Λονδίνο, από το οποίο απέκτησε πτυχίο Ψυχολόγου. Στη συνέχεια έγινε μέλος του Βρετανικού Συλλόγου Ψυχολόγων (MBPs) και μέλος του Τμήματος Δασκάλων και Ερευνητών στην Ψυχολογία.  Εκπαιδεύτηκε ως Εκπαιδεύτρια και Συντονίστρια Σχολών Γονέων  στον πανελλήνιο Σύνδεσμο Σχολών Γονέων της Μαρίας Χουρδάκη. 
Έχει πλουσιότατη συμμετοχή, παρακολούθηση και εκπαίδευση σε μικρότερης και μεγαλύτερης διάρκειας Σεμινάρια, που διοργανώθηκαν από ιδιωτικούς και δημόσιους φορείς, όπως και από επιστημονικές εταιρίες με θέματα :
Τις Μαθησιακές διαταραχές, την ατομική ψυχοθεραπεία, τη διαχείριση επειγουσών καταστάσεων, τη μεθοδολογία έρευνας και ανάλυσης δεδομένων, την οργάνωση και λειτουργία σχολών γονέων, τις κινητές μονάδες ψυχικής υγείας, την κοινωνική ψυχιατρική, την ψύχωση και τις παρεμβάσεις των Μονάδων ψυχοκοινωνικής αποκατάστασης.
Παρακολούθησε μεγάλο αριθμό από Ημερίδες, Διημερίδες, Συμπόσια με ανάλογη θεματολογία και το ευρωπαϊκό συνέδριο της MKO Social Platoform στις Βρυξέλλες, με θέμα τη Φροντίδα ατόμων.
Παρακολούθησε, επίσης, το Τμήμα Συμβουλευτικής του Thace από το οποίο απέκτησε “Professional Certificate in Counseling and Counseling Skills-BTEC, Edexel, United Kingdom”.
Ύστερα από εκπαίδευση και πολύμηνη άσκηση, σήμερα εργάζεται σε μονάδες ψυχοκοινωνικής αποκατάστασης ατόμων με ψυχικές διαταραχές ως θεραπεύτρια πλήρους επαγγελματικής απασχόλησης στα πλαίσια της αποασυλοποίησης.

Επικοινωνία :

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε.