Εκπ/κός-Παιδ/γός

Γιάννης Η. ΖάχοςΓεννήθηκε στην Ξάνθη. Βασικές σπουδές στην Παιδαγωγική Ακαδημία Αλεξανδρούπολης και μεταπτυχιακές, ως υπότροφος του Γερμανικού κράτους, στο Πανεπιστήμιο του Βερολίνου. Διετέλεσε μέλος του ανώτατου διδακτικού προσωπικού στο Ανοιχτό Πανεπιστήμιο Λαϊκής Επιμόρφωσης Kreuzberg - Berlin. Εργάστηκε στην Ελλάδα στην Ιδιωτική Εκπαίδευση και διετέλεσε επί σειρά ετών παιδαγωγικός σύμβουλος για ζητήματα Ειδικής Αγωγής σε εκπαιδευτικές μονάδες της χώρας μας καταρτίζοντας ανάλογα προγράμματα.

Οργανώνει και μετέχει σε ερευνητικά προγράμματα και έχει πάρει μέρος σε πανελλήνια και διεθνή συνέδρια  με ανακοινώσεις και εισηγήσεις. Ήταν ο κύριος ομιλητής σε Σεμινάρια,  Ημερίδες και Συμπόσια (περισσότερα από 120). Συγγραφέας πολλών άρθρων, βιβλίων και Υλικών για την  Ειδική Αγωγή και Εκπαίδευση με περιεχόμενο τη Γλώσσα, όπως και τη Διάγνωση και Αντιμετώπιση των μαθησιακών δυσκολιών - δυσλεξίας. 

Επικοινωνία:

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε.