Βρεφοκόμος-Παιδοκόμος
Λογοθεραπεύτρια

Καλογιάννη Σπυριδούλα Γεννήθηκε στην Πάτρα. Σπούδασε στο Τ.Ε.Ε. Πατρών και απέκτησε την ειδικότητα της Βρεφοκόμου-Παιδοκόμου. Στη συνέχεια σπούδασε στο Τμήμα Λογοθεραπείας του Τ.Ε.Ι. Πατρών. Ακολούθησε μια πλούσια επιμόρφωση μέσα από την παρακολούθηση πληθώρας επιμορφωτικών σεμιναρίων για τις Αναπτυξιακές Διαταραχές, την Αξιολόγηση και Θεραπευτική παρέμβαση σε παιδιά με αρθρωτική και φωνολογική διαταραχή, ολική τύφλωση και αυτισμό, όπως και για ενήλικες με λαρυγγεκτομή, δυσαρθρία, δυσφαγία, άνοια και αφασία.

Επίσης παρακολούθησε εκπαιδευτικά σεμινάρια για: «Αυτισμό-βασικές αρχές δομημένης εκπαίδευσης – TEACCH», «Χρήση εργαλείου διεπιστημονικής ομάδας για την αξιολόγηση του επιπέδου λειτουργικότητας παιδιού στο Φάσμα του Αυτισμού –ΕΔΑΛΦΑ», όπως επίσης παρακολούθησε μαθήματα Νοηματικής Γλώσσας και το πρόγραμμα ΜΑΚΑΤΟΝ για αυτιστικά παιδιά.

Με την ιδιότητά της ως λογοθεραπεύτρια πήρε μέρος σε συνέδρια και ημερίδες, που διοργάνωσαν η «Ελληνική Παιδονευρολογική Εταιρία», η «Νευρολογική Κλινική του πανεπιστημίου Πατρών», το «Τμήμα Λογοθεραπείας του Τ.Ε.Ι. Πατρών» και η «Εταιρία Ψυχικής Υγείας και Εκπαίδευσης του παιδιού και του εφήβου με Εξελικτικές Διαταραχές νομού Αχαΐας» με θέματα την Εκπαίδευση ΑμΕΑ, τη Δυσλεξία και τις Διάχυτες Αναπτυξιακές Διαταραχές.

Δραστηριοποιείται επαγγελματικά στην περιοχή της Πάτρας.

Επικοινωνία:

E-Mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε. Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε.