Εκπαιδευτικός

karapanagiotouΓεννήθηκε στην Αθήνα. Σπούδασε αρχικά Οικονομικές επιστήμες στο Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο της Αθήνας και  παρακολούθησε μεγάλης χρονικής διάρκειας σεμινάρια οικονομικού ενδιαφέροντος.

Στη συνέχεια φοίτησε στην Παιδαγωγική Ακαδημία Τρίπολης. Ασχολήθηκε με την εκπαίδευση παιδιών με Ειδικές Ανάγκες σε Ειδικό Σχολείο-φιλανθρωπικό Σωματείο για αρκετά χρόνια.
Οι προβληματισμοί της στο χώρο του δημόσιου σχολείου, γύρω από τα θέματα των μαθησιακών δυσκολιών – δυσλεξίας, την οδήγησαν στην σεμιναριακού επιπέδου εξειδίκευσή στις Μαθησιακές Δυσκολίες. Παρακολούθησε σεμινάρια με επίκεντρο τις μαθησιακές διαταραχές και την αντιμετώπιση και αποκατάσταση παιδιών με διαταραχές μάθησης, ενώ συμμετείχε σε συνεδρίες  με την αντιμετώπιση των μαθησιακών δυσκολιών παιδιών και εφήβων σε Κέντρα Διάγνωσης και Αντιμετώπισης.

Παράλληλα παρακολούθησε ειδικά σεμινάρια από ιδιωτικούς φορείς σχετικά με την αρχαία ελληνική δραματική γραμματεία, ενώ παρακολουθεί και μετέχει σε θεατρικά δρώμενα.
Εργάζεται στη Ελλάδα επί σειρά ετών στη δημόσια εκπαίδευση, ενώ αρχίζει μεταπτυχιακές σπουδές σχετικές με την εκπαίδευση.
Γνωρίζει  την Αγγλική γλώσσα.

 

Επικοινωνία:

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε.