Λογοθεραπεύτρια

Κατσιέρη ΙσμήνηΓεννήθηκε στην Αθήνα. Σπούδασε στο Τμήμα Λογοθεραπείας του Τ.Ε.Ι. Πατρών, από το οποίο και απέκτησε ως αριστούχος πτυχίο Λογοθεραπεύτριας. Στη συνέχεια σπουδάζει στο Παιδαγωγικό Τμήμα του πανεπιστημίου Πατρών στο οποίο είναι τελειόφοιτος.
Έχει πλουσιότατη παρακολούθηση Σεμιναρίων μακράς διάρκειας, όπως «Διάγνωση και Αποκατάσταση παιδιών και εφήβων με μαθησιακές δυσκολίες-δυσλεξία», που διοργάνωσε ιδιωτικός φορέας, Σεμινάριο εκπαίδευσης στη γλώσσα ΜΑΚΑΤΟΝ για παιδιά με αυτισμό, σεμινάριο «Ειδική Αγωγή και Εκπαίδευση», διάρκειας 620 ωρών, που διοργάνωσε το Εργαστήριο Πειραματικής Παιδαγωγικής του Τμήματος Φ.Π.Ψ. του πανεπιστημίου Αθηνών.

Επίσης παρακολούθησε τις εργασίες Ημερίδων για τις «Μαθησιακές δυσκολίες στην πράξη και την έρευνα», για τη «Φωνολογική ενημερότητα και το ρόλο του Λογοθεραπευτή», για τις «Ειδικές Μαθησιακές Δυσκολίες», όπως επίσης παρακολούθησε και εκπαιδεύτηκε σε Σεμινάρια  με θέματα το «Λογοτονικό Δομικό-Σφαιρικό Σύστημα [Verbotonal]», την Αφασία, τον «Αυτισμό και το σύνδρομο Asperger”.

Επίσης έχει παρακολουθήσει τις εργασίες Συνεδρίων με θέματα τις «Ειδικές Μαθησιακές Δυσκολίες» και τις «Γλωσσικές δυσκολίες και γραπτός λόγος στο πλαίσιο της σχολικής μάθησης».

Εργάζεται ελευθεροεπαγγελματικά επί επταετία ως λογοθεραπεύτρια στον Πειραιά.

Επικοινωνία:

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε.

Κιν.: 6986 72 19 74