Ψυχολόγος

Θεοδότη Δ. ΚωνσταντοπούλουΓεννήθηκε στην Αθήνα. Σπούδασε στο Τμήμα Ψυχολογίας του Πάντειου Πανεπιστημίου, από το οποίο απέκτησε πτυχίο ψυχολόγου.  Συνέχισε τις σπουδές της σε μεταπτυχιακό επίπεδο στο Πανεπιστήμιο της Tours στη Γαλλία, από το οποίο απέκτησε τίτλο μεταπτυχιακών σπουδών  με ειδίκευση στην ψυχολογία του παιδιού και του εφήβου. Έχει παρακολουθήσει το ετήσιο σεμινάριο «Πρόγραμμα Εκπαίδευσης Στελεχών στη διαγνωστική προσέγγιση και αποκατάσταση παιδιών και εφήβων με μαθησιακές δυσκολίες-δυσλεξία», όπου και εκπαιδεύτηκε στη εφαρμογή υλικών Διάγνωσης και Αντιμετώπισης.

Έχει συμμετάσχει στην ημερίδα «Μαθησιακά προβλήματα στο σχολείο, Δυσλεξία» ως βασική ομιλήτρια και στο 2ο Πανελλήνιο Συνέδριο Εξελικτικής Ψυχολογίας με αναρτημένη εργασία, όπως και σε άλλα σεμινάρια, ημερίδες και συμπόσια με αντικείμενο τα ψυχολογικά προβλήματα, τα σύνδρομα και τις μαθησιακές διαταραχές.
Μαζί με μια Ομάδα-συνεργατών εργάζεται στη συγγραφή ενός βιβλίου για τα Σύνδρομα.

Είναι μέλος του Πανελλήνιου Ψυχολογικού Συλλόγου και εργάζεται από το 2008 ως ψυχολόγος, σε παιδιά και εφήβους με αναπτυξιακές διαταραχές και μαθησιακές δυσκολίες.
Δραστηριοποιείται επαγγελματικά στην Αθήνα.

Επικοινωνία:

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε.