Ειδικός Παιδαγωγός

kyrouΓεννήθηκε και μεγάλωσε στην Έδεσσα από όπου και αποφοίτησε από την δευτεροβάθμια εκπαίδευση. Στη συνέχεια σπούδασε  στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης στο Παιδαγωγικό Τμήμα Δημοτικής Εκπαίδευσης.

Αρχικά εργάστηκε στον ευαίσθητο και δύσκολο χώρο της μειονοτικής εκπαίδευσης, στα Πομακοχώρια του Έβρου για μεγάλο χρονικό διάστημα, όπου δοκιμάστηκε από τα προβλήματα της ειδικής αυτής εκπαίδευσης αποκτώντας μεγάλη πείρα και βιώνοντας πρωτόγνωρες εμπειρίες. Κατόπιν εργάστηκε σε σχολεία της γενέτειράς του και στο νησί της  Λέρου.

Απέκτησε δίπλωμα μετεκπαίδευσης στην Ειδική Αγωγή από το Πανεπιστήμιο Αιγαίου. Συνεχίζει τις σπουδές του ως  φοιτητής του Θεολογικού Τμήματος της Θεολογικής Σχολής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης.

Έχει πλούσια συμμετοχή σε ερευνητικά προγράμματα σχετικά με την εκπαίδευση και έχει παρακολουθήσει συνέδρια και σεμινάρια σχετικά με τις Μαθησιακές Δυσκολίες και γενικότερα την Ειδική Αγωγή.

Ζει στην Λέρο όπου και εργάζεται σε Τμήμα ένταξης του Δημοτικού Σχολείου Αλίντων.

 

Επικοινωνία

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε.