Παιδαγωγός – Ειδικός Παιδαγωγός

Στέλιος ΜαύρηςΓεννήθηκε στην Αθήνα και μεγάλωσε στο νησί της Πάρου.
Οι πρώτες του σπουδές ήταν στον τομέα της Βρεφονηπιοκομίας στο Τεχνολογικό και Επαγγελματικό Ίδρυμα της Ηπείρου όπου αποφοίτησε ως αριστούχος της σχολής. Μετέπειτα, ακολούθησαν μεταπτυχιακές σπουδές στην Ειδική Αγωγή στο Τμήμα Εκπαίδευσης και Αγωγής της Προσχολικής Ηλικίας του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου καθώς και στην Ενταξιακή Εκπαίδευση του Institute of Education, University of London.

Ακολούθησαν μετεκπαιδεύσεις και εξειδικεύσεις πάνω σε τεχνικές και εργαλεία της Ειδικής Αγωγής. Έχει ενεργό δράση σε σεμινάρια και συνέδρια ως εισηγητής ερευνητικών δράσεων στις οποίες πρωτοστατεί. Έχει ολοκληρώσει έρευνες που αφορούν την Ειδική Αγωγή, την Ένταξη και την Αναπηρία στο χώρο της Επιστήμης της Αγωγής και έχει δημοσιεύσει άρθρα και συνεντεύξεις σε διεθνή μέσα.

Έχει εργαστεί ως Ειδικός Παιδαγωγός σε Ειδικά Σχολεία, ιδιωτικά, αλλά και στον τομέα της Παράλληλης Στήριξης.

Τον τελευταίο καιρό δραστηριοποιείται στο νησί της Πάρου, όπου έχει οργανώσει και ηγείται της ‘Ανέλιξης’,  Κέντρου Ειδικής Αγωγής.

Επικοινωνία:

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε. Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε. ,

Κιν.: 6945 30 76 39