Ψυχοπαιδαγωγός – Ψυχοθεραπεύτρια

Μεργούπη ΑθηνάΓεννήθηκε στην Αθήνα και τελείωσε το Αρσάκειο Ψυχικού.  Σπούδασε στο «Αθηναϊκό Κέντρο Παιδαγωγικών Ερευνών & Σπουδών» Νηπιαγωγός και στη συνέχεια στη Σχολή Ειδικών Παιδαγωγών στο Παρίσι,  Ειδική Παιδαγωγός. Συνεχίζει τις σπουδές και την Εκπαίδευσή της στην Οικογενειακή Συμβουλευτική και Ατομική Ψυχοθεραπεία, στην Αθήνα, στη Συστημική προσέγγιση.
Παράλληλα παρακολούθησε Σεμινάρια ετήσιας διάρκειας πάνω σε θέματα Ειδικής Αγωγής και Ειδικής Εκπαίδευσης, όπως και Συμβουλευτικής Ψυχολογίας του London School of Counseling and Psychotherapy, που εδρεύει στο Λονδίνο.

Εκπαιδευμένη Ψυχοπαιδαγωγός στο UNITE POLYVALENTE D’ ACTION EDUCATIVE SPECIALISEE  HOURVARI (Βερσαλλίες – Γαλλία), ασχολείται με την αντιμετώπιση μαθησιακών δυσκολιών-δυσλεξίας,  με την εκπαιδευτική παρέμβαση σε παιδιά με Υερκινητικότητα (ADHD) και με λειτουργικό αυτισμό (σύνδρομο Asperger), όπως, επίσης, και με Συμβουλευτική Ατομική και Ομαδική.

Δραστηριοποιείται επαγγελματικά στην Αθήνα.

Επικοινωνία:

E-Mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε. Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε.

Κιν.: 6944 59 24 04