Ψυχολόγος

Μπαγουράκη ΣοφίαΓεννήθηκε στην Αθήνα. Σπούδασε στο Τμήμα Ψυχολογίας του Πάντειου Πανεπιστημίου Αττικής και απέκτησε πτυχίο Ψυχολόγου. Συνεχίζει τις σπουδές της και την ειδίκευσή της   ολοκληρώνοντας την τετραετή εκπαίδευσή της στην  Συστημική-Οικογενειακή Ψυχοθεραπεία.

Επιπλέον έχει παρακολουθήσει Σεμινάριο μακράς διάρκειας και έχει εκπαιδευτεί στη Διάγνωση και Αποκατάσταση παιδιών με μαθησιακές διαταραχές, όπως επίσης  και στη χρήση ψυχομετρικών εργαλείων (ΜΜΡΙ-ΤΑΤ-WISC).

Έχει συμμετάσχει σε πλήθος σεμιναρίων και εκπαιδεύσεων που αφορούσαν σημαντικά θέματα ψυχολογίας όπως ο Αυτισμός, η  Λογοθεραπεία, τα προβλήματα Εφηβείας, το Σχολείο και η Οικογένεια, ενώ έχει παρακολουθήσει τις εργασίες εθνικών με διεθνή συμμετοχή συνεδρίων με γενικότερα θέματα Ειδικής Αγωγής.
Συμμετέχει σε συντονισμό ομάδων γονέων.

Είναι γραμματέας του μη κερδοσκοπικού σωματείου συμβουλευτικής γονέων δήμου Δάφνης – Αττικής «Συναισθηματική Επικοινωνιακή Ειδική Αγωγή (ΣΥΝ.ΕΠ.ΕΙ.Α) ».
Δραστηριοποιείται επαγγελματικά στην Αθήνα.

Επικοινωνία:

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε.