Φιλόλογος

Ελένη Κ. ΜπενέκουΓεννήθηκε στο Κυριάκι Βοιωτίας. Φοίτησε στο Τμήμα Ελληνικής Φιλολογίας του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης. Συνεχίζει τις σπουδές της ως μεταπτυχιακή φοιτήτρια του Ανοικτού Πανεπιστημίου, στο Τμήμα «Σπουδές στην Εκπαίδευση» και ασχολείται με θέματα όπως εκπαίδευση ενηλίκων, διαπολιτισμική εκπαίδευση και διοίκηση σχολικών μονάδων.

Εργάστηκε αρχικά στην ιδιωτική Εκπαίδευση και τώρα εργάζεται ως καθηγήτρια φιλολογίας στη Δημόσια Μέση Εκπαίδευση.
Έχει ασχοληθεί σε επαρχιακά μέσα ενημέρωσης ως δημοσιογράφος και ραδιοφωνική παραγωγός. Επίσης μετείχε ως στιχουργός στην παραγωγή δύο μουσικών δίσκων, ενώ είναι μέλος της ΑΕΠΙ από το 2005. Έχει παρακολουθήσει Ημερίδες και Σεμινάρια σχετικά με τη γλώσσα, το θέατρο, τη γελοιογραφία και την περιβαλλοντική εκπαίδευση. Τα ενδιαφέροντά της επικεντρώνονται στη λογοτεχνία και τη συγγραφή.

Επικοινωνία:

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε. , Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε.