Κοινωνιολόγος

Πετροπούλου ΝτόραΓεννήθηκε στην Αθήνα και μεγάλωσε στο Άργος. Σπούδασε στο Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών, Τμήμα Κοινωνικής Θεολογίας, από το οποίο απέκτησε πτυχίο «Κοινωνικής Θεολόγου».  Ακολούθησαν μεταπτυχιακές σπουδές στο ίδιο πανεπιστήμιο, στο Παιδαγωγικό Τμήμα Δημοτικής Εκπαίδευσης, κατεύθυνση «Κοινωνιολογία της Εργασίας, Πολιτικές Αγοράς Εργασίας-Μειονότητες-Παιδική ηλικία».

Παρακολούθησε σεμινάρια ειδικής εκπαίδευσης σε θέματα Ειδικής Αγωγής στο Κέντρο Μελέτης Ψυχοφυσιολογίας και Εκπαίδευσης, που διοργάνωσε το πανεπιστήμιο Αθηνών, όπως και σε σεμινάριο με θέμα «Πρόγραμμα Εκπαίδευσης Στελεχών στη διαγνωστική προσέγγιση και αποκατάσταση παιδιών και εφήβων», που διοργάνωσε ιδιωτικός φορέας. Επίσης εξειδικεύτηκε στην Ψυχοπαιδαγωγική-Παιδοψυχολογία στο «Παιδαγωγικό Εργαστήριο», που ανήκει σε μεγάλο εκπαιδευτικό όμιλο.

Πέρα απ’ αυτά παρακολούθησε τις εργασίες των συνεδρίων της «Εταιρείας Ειδικής Παιδαγωγικής Ελλάδος», όπως και προγράμματα για την ψυχοκοινωνική υποστήριξη του παιδιού και για το κακοποιημένο παιδί.

Έχει εργαστεί επί σειρά ετών σε διάφορες υπηρεσίες, όπως το Γραφείο Κοινωνικής Μέριμνας του δήμου Ασπροπύργου, τη Σχολική Κοινωνική Υπηρεσία-Σχολή Γονέων, την Πληροφόρηση σε θέματα εκπαίδευσης (Κ.Ε.Ο.) και τη Συμβουλευτική σε άτομο και οικογένεια (Κ.Ε.Α.), όπου και απέκτησε πλούσια εμπειρία και κατάρτιση.

Δραστηριοποιείται επαγγελματικά στην  Αθήνα.

Επικοινωνία:

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε.