Ρεπανέλη Δέσποινα
Εκπαιδευτικός, ΜEd

 

rapaneli-despoinaΓεννήθηκε στην Αθήνα. Σπούδασε στο Παιδαγωγικό Τμήμα Δημοτικής Εκπαίδευσης του Πανεπιστημίου Αθηνών και συνέχισε τις μεταπτυχιακές της σπουδές στη
Μ. Βρετανία, στο University of  Birmingham, με ειδίκευση τη Δυσλεξία.

Επιστρέφοντας στην Ελλάδα συνέχισε επιμορφωτικές σπουδές, όπως την  «Επιμόρφωση των Εκπαιδευτικών στην Αξιοποίηση των Τεχνολογιών της Πληροφορικής», ενώ παρακολούθησε πλήθος σεμιναρίων ολιγόμηνης και ετήσιας διάρκειας, σεμινάρια και συνέδρια για τη «Διάγνωση και Αντιμετώπιση Δυσλεξικών Παιδιών και Εφήβων», τις «Παιδαγωγικές και Διδακτικές Αντιλήψεις για ένα Σύγχρονο Δημοτικό Σχολείο», τη «Διδακτική των Mαθημάτων του Δημοτικού Σχολείου», την «Ψυχική Ανθεκτικότητα στην Παιδική και Εφηβική Hλικία», την «Ποιότητα στην Eκπαίδευση», το Μείζον Πρόγραμμα Επιμόρφωσης του Υπουργείου Παιδείας και μια σειρά άλλα. Παράλληλα ολοκλήρωσε τις μουσικές της σπουδές στο πιάνο στο Εθνικό Ωδείο.

Έχει επίσης πλουσιότατη συμμετοχή σε θέματα που σχετίζονται με τον πολιτισμό, την τέχνη και την οικολογία, ενώ έχει κατασκευάσει και τους εκπαιδευτικούς ιστότοπους: https://sites.google.com/site/sxoleiastastra για τη διδασκαλία του Hλιακού Συστήματος σε μαθητές ΣΤ’ Δημοτικού και http://foskaiskies.net46.net για τη διδασκαλία της ενότητας «Φως και Σκιές» για μαθητές Ε’ Δημοτικού.

Επικοινωνία : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε.