Ψυχολόγος

Αθηνά Β. ΒογιατζήΓεννήθηκε στην Αθήνα. Είναι απόφοιτος του Προγράμματος Ψυχολογίας του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και μέλος του Πανελλήνιου Ψυχολογικού Συλλόγου. Το 2006 ξεκίνησε την εκπαίδευσή της στην ομαδική και οικογενειακή ψυχοθεραπεία, η οποία συνεχίζεται μέχρι σήμερα. Παράλληλα, έχει εκπαιδευτεί στη διαγνωστική προσέγγιση και αποκατάσταση παιδιών και εφήβων με μαθησιακές δυσκολίες, όπως δυσλεξία, καθώς και στην εφαρμογή προγράμματος επαγγελματικού προσανατολισμού για εφήβους.

Έχει εργαστεί ως ψυχολόγος σε Βρεφονηπιακούς Σταθμούς, στο πλαίσιο των οποίων συμμετείχε ως ομιλήτρια σε διαλέξεις που αφορούσαν σε διάφορους τομείς δυσκολιών των παιδιών προσχολικής ηλικίας, καθώς και σε Κοινωνικούς Φορείς (Κρατικούς και μη), παρέχοντας υπηρεσίες συμβουλευτικού χαρακτήρα και κοινωνική στήριξη σε άτομα με ειδικές ανάγκες.

Μαζί με μια Ομάδα-συνεργατών εργάζεται στη συγγραφή ενός βιβλίου για τα Σύνδρομα.

Έχει πλούσια συμμετοχή σε σεμινάρια, ημερίδες και συνέδρια με αντικείμενο της μαθησιακές διαταραχές, τις διαταραχές στο συναίσθημα και την ψυχολογική έρευνα, που διοργανώθηκαν από ιδιωτικούς, κρατικούς και μαζικούς φορείς. Δραστηριοποιείται επαγγελματικά στην Αθήνα.

Επικοινωνία:
E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε.