Λογοθεραπεύτρια

Χρύσα Ξαφέλη-ΚωστοπούλουΓεννήθηκε και μεγάλωσε στην Νέα Φιλαδέλφεια. Μετά  την αποφοίτησή της από την Ιόνιο Σχολή, σπούδασε στη σχολή Α.Τ.Ε.Ι. Λογοθεραπείας Ιωαννίνων, από την οποία απέκτησε πτυχίο Λογοθεραπεύτριας.

Κιόλας κατά τη διάρκεια των σπουδών της συμμετείχε, παρέχοντας υπηρεσίες εθελοντικά, σε κρατικές δομές για Α.μ.Ε.Α.   Παράλληλα παρακολουθούσε σεμινάρια με αντικείμενο τη Διάγνωση και Θεραπεία διαταραχών επικοινωνίας, όπως και με αντικείμενο τις μαθησιακές διαταραχές, ενώ εκπαιδεύτηκε στην εφαρμογή Διαγνωστικών εργαλείων και Υλικών αντιμετώπισης μαθησιακών δυσκολιών – δυσλεξίας.

Η πρακτική της  άσκηση ολοκληρώθηκε στο κέντρο Παιδοψυχικής Υγιεινής του Ι.Κ.Α.
Μετά την ολοκλήρωση των σπουδών και την πρακτική της άσκηση εργάστηκε στην Αθήνα ως ιδιώτης και συνεργάτης διαφόρων δομών λογοθεραπείας, ενώ παράλληλα παρακολουθούσε εκπαιδευτικούς κύκλους σεμιναρίων.

Σήμερα είναι επιστημονική διευθύντρια του Κέντρου Διάγνωσης και Θεραπείας Διαταραχών Λόγου και Μάθησης «ΛΟΓΟΓΡΑΜΜΑ», που διατηρεί με τον επίσης λογοθεραπευτή σύζυγό της.

Επικοινωνία:

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε. , Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε.